یک کوکی شکلاتی چیپسی خانگی یک خوراکی دلپذیر و دلنشین است، به خصوص وقتی به خوبی این یکی باشد، برای بهترین دستور پخت کوکی شکلاتی گردویی از مقدار زیادی کره بدون نمک و ترکیبی از شکر قهوه ای و شکر دانه ریز برای ایجاد بافت نرم استفاده می کنیم.
حتما از شکلات چیپسی با کیفیت خوب استفاده کنید و خمیر کوکی را بیش از حد مخلوط نکنید تا مطمئن شوید که کوکی ها لطیف هستند، نه جویدنی.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت با قفسه ها در موقعیت سوم بالا و پایین گرم کنید، در یک کاسه کوچک، آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید، کنار گذاشتن در کاسه یک همزن پایه مجهز به ضمائم پارویی، کره و هر دو شکر را با سرعت متوسط به مدت سه دقیقه بزنید تا سبک و پف کند، نمک، وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید، مخلوط کنید تا ترکیب شود.
سرعت را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود، در شکلات چیپسی مخلوط کنید، با استفاده از یک قاشق غذاخوری، قسمت های انباشته از خمیر را با فاصله حدود دو اینچ روی ورقه های پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده اند، بریزید.
هشت تا ده دقیقه تا زمانی بپزید که اطراف لبه های کوکی ها طلایی، اما در مرکز نرم شوند، از فر خارج کنید و یک تا دو دقیقه روی سینی فر خنک کنید، کوکی ها را به توری سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شوند، کوکی ها را تا یک هفته در ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید
کلید بهترین کوکی های نرم این است که کوکی های چیپسی شکلاتی را درست قبل از اینکه به نظر برسند که پختشان تمام شده است، از فر خارج کنید، آنها هنوز هم باید کمی مرطوب در مرکز ظاهر شوند، حرارت باقیمانده اجاق و تابه زمانی که اجازه دهید کوکی ها کاملا خنک شوند، پختن آنها را تا حد نرمی به پایان می رساند.
همچنین دقت کنید که آرد خود را به درستی اندازه بگیرید، آرد زیاد منجر به شکلاتی خشک، متراکم یا شکننده می شود که به سختی پخش می شودو بافت نرم آن از دست می رود.
هنگام درست کردن کوکی ها، قبل از هم زدن با شکر، مطمئن شوید که کره شما در دمای اتاق خنک باشد، نباید چرب یا خیلی نرم باشد در غیر این صورت شیرینی ها را آب می کند و خیلی پخش می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.