برای تهیه نمودن یک سیر ترشی عالی و باکیفیت باید این مراحل را طی نمود:
حبه های سیر را در یک کاسه متوسط قرار دهید، ابتدا حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید. فلفل دلمه ای قرمز را با آن مخلوط کنید.
در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، سرکه سفید مقطر و شکر سفید را بریزید.
خردل خشک آسیاب شده و دانه کرفس را در یک کیسه ادویه بپیچید و در مخلوط مایع قرار دهید به جوش بیاورید.
5 دقیقه بجوشانید سیر و فلفل را هم بزنید 5 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید. از روی حرارت بردارید و کیسه ادویه را دور بریزید.
سیر و فلفل را در ظروف استریل به اندازه 1 اینچ از قسمت بالایی قرار دهید. با مایع باقی مانده تا 1/4 اینچ از بالا پر کنید تقریباً سه هفته قبل از سرو در یخچال ببندید و نگهداری کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.