مراحل تهیه ترشی سیر با یک رسپی شگفت انگیز کره ای در سریع ترین زمان!

برای تهیه نمودن یک سیر ترشی عالی و باکیفیت باید این مراحل را طی نمود:

حبه های سیر را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید، ابتدا حبه های بزرگ را از وسط نصف کنید. فلفل دلمه ای قرمز را با آن مخلوط کنید.

در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط، سرکه سفید مقطر و شکر سفید را بریزید.

 خردل خشک آسیاب شده و دانه کرفس را در یک کیسه ادویه بپیچید و در مخلوط مایع قرار دهید به جوش بیاورید.

5 دقیقه بجوشانید سیر و فلفل را هم بزنید 5 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید. از روی حرارت بردارید و کیسه ادویه را دور بریزید.

    1. سیر و فلفل را در ظروف استریل به اندازه 1 اینچ از قسمت بالایی قرار دهید. با مایع باقی مانده تا 1/4 اینچ از بالا پر کنید تقریباً سه هفته قبل از سرو در یخچال ببندید و نگهداری کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.