مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شیرینی ایرانی که در ایران به نام سوهان ثبت ملی شده است بیشتر بدانید:
مواد اولیه سوهان اول که بیشتر شبیه حلوای نرم بود شامل آرد، شکر، روغن، پسته، زعفران ، هل و گلاب بود.
اما با گذشت زمان، مواد دیگری مانند زرده تخم مرغ به مخلوط اضافه شد و آرد گندم با جوانه گندم جایگزین شد، حلوا را شکنندهتر کرده و ماندگاری محصول را افزایش میدهد.
اما با گذشت زمان، قنادی ها مواد دیگری مانند زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کردند. علاوه بر این، آنها آرد گندم را با جوانه گندم جایگزین کردند که حلوا را شکننده تر می کرد. علاوه بر این، این جایگزینی باعث ماندگاری بیشتر محصول شد.
ترکیبات سوهاناگرچه انواع مختلفی از بریتل وجود دارد، اما تقریباً همه آنها دستور العمل های مشابهی دارند.
مواد اولیه اصلی آب، آرد سبوس دار، جوانه گندم، شکر، روغن، زرده تخم مرغ، هل ، زعفران و مغز پسته است و بنابراین تفاوت بسیار اندک در این مواد می تواند نوع آن را تغییر دهد.
این شیرینی در گذشته به روش سنتی و دست ساز درست می شد اما اکنون با دستگاه ها و قالب های مخصوص پخت می شود.
برتل انواع مختلفی دارد که هر کدام دستور پخت متفاوتی دارند. برای تهیه این شیرینی از کره یا روغن های گیاهی استفاده می شود.
اضافه کردن چربی به سوهانبه کالری آن اضافه می کند و توانایی جویدن، طعم، بو، مزه و ماندگاری محصول را افزایش می دهد.
از جوشاندن مخلوط آب، شکر، شیر و آرد ذرت تا زمانی که جامد شود درست می شود از زعفران برای طعم دادن استفاده می شود. بادام، پسته و دانه هل اضافه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.