غلاف نهال نخود کوتاه، دارای 1 تا 2 دانه، زرد مایل به قهوه ای، خوراکی و سرشار از تغذیه است نخود شور یک محصول غذایی مهم در هند، آفریقا و آمریکای مرکزی و جنوبی است.
نخود را له کنید، آبلیمو، روغن زیتون و تاهینی را اضافه کنید تا حمص درست شود که در خاورمیانه به صورت سس یا به صورت سس روی نان مصرف می شود.
نخود را می توان له و پخته کرد و به صورت پنکیک کوچک برای سرخ کردن درست کرد این فلافل غذایی فوری است که اسرائیلی ها عاشق خوردن آن هستند.
در اروپای جنوبی، نخود یک عنصر رایج در سوپ، سالاد و خورش است.
از آن می توان آرد نخودچی هم درست کرد. به عنوان یک غذای اصلی یا غذای شیرین، دانه ها را می توان سرخ کرد و خورد، یا می توان آن را به صورت کنسرو یا قندی میوه و سایر تنقلات محلی درآورد.
لوبیاهای تازه را نیز می توان به صورت خام در هنگام پخت و پز مصرف کرد.
نشاسته نخود فرآوری شده به طور گسترده ای در بخارپز کردن، جوشاندن، سرخ کردن یا خیساندن در سوپ استفاده می شود و یک غذای سالم ایده آل برای افراد مبتلا به دیابت، فشار خون بالا و کمبود کلیه است.
نخود گیاهی است از تیره نخود از خانواده حبوبات و همچنین گیاهی با منشأ دارویی و غذایی مشابه است که در گانسو، شانشی، هبی، تایوان، مغولستان داخلی و جاهای دیگر معرفی و کشت شده است.
در کشور من ارزش دارویی و محتوای غذایی آن بسیار بالاست.
نخود سرشار از پروتئین، کربوهیدرات، چربی و سایر مواد و همچنین سرشار از فیبر رژیمی است که می تواند حرکات دستگاه گوارش را تقویت کرده و هضم را تقویت کند.
گفته می شود برای برخی از افراد مبتلا به یبوست بسیار موثر است. همچنین راههای زیادی برای خوردن نخود وجود دارد، میتوان آن را با کلوچه همراه با سبزیجات خورد، آن را در شیر سویا آسیاب کرد و هر روز صبح یک فنجان نوشید، یا با تراش و تراتر خورش کرد.
در مرحله بعد، سردبیر کارایی و عملکرد نخود و همچنین موارد منع مصرف آن را به تفصیل معرفی می کند، بیایید نگاهی بیندازیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.