پس از یک دهه تحقیق دقیق و پرورش انتخابی، یک گونه خاص خاورمیانه (کرمان) برای حمایت از تولید تجاری ظهور کرد. پسته در خوشه های سنگین انگور مانند رشد می کند و مانند بادام با پوسته ای گوشتی احاطه شده است.
خلال پسته تواضع در اواخر تابستان یا اوایل پاییز می رسد، پوسته آن گلگون می شود و پوسته داخلی آن به طور طبیعی در امتداد بخیه ها شکافته می شود. درخت پسته تا 10 متر (30 فوت) بلند می شود. درخت پسته گیاهی بیابانی مقاوم به آفتاب و خاک شور است.
در دهههای 1960 و 1970، کشت تجاری پسته در دره مرکزی کالیفرنیا گسترش یافت، جایی که تابستانهای طولانی و گرم برای رسیدن مناسب میوه ایدهآل بود. این مهره دارای پوسته بیرونی سفید و سفت است که حدود 50 درصد وزن پسته را تشکیل می دهد.
این دانه دارای پوست نازک و گوشت سبز روشن با طعمی خاص است. ایران و کالیفرنیا بزرگترین تولیدکنندگان پسته در سراسر جهان هستند که هر کدام سالانه چند صد میلیون پوند تولید می کنند. مغز پسته اغلب به عنوان تنقلات مصرف می شود، برشته شده و نمک زده یا طعم دار شده و در محصولات غذایی مانند بستنی، سالاد یا محصولات نانوایی گنجانده می شود.
در دهه 1980، یک توصیه غذایی اصلی برای کنترل خطر بیماری مزمن و وزن، کاهش چربی رژیم غذایی بود که سوالاتی را در مورد محتوای چربی کل آجیل علیرغم سابقه سنتی آنها به عنوان یک غذای طبیعی، سالم و غنی از مواد مغذی ایجاد کرد.
در این دوره، صنایع غذایی در پاسخ به توصیههای تغذیه سالم، غذاهای کمچرب را تبلیغ میکردند و مصرفکنندگان به رژیمهای غذایی کمچرب روی آوردند و اغلب مصرف آجیل را محدود میکردند.
امروزه مشخص شده است که وقتی آجیل در حد اعتدال مصرف شود، با کمک به مصرف کنندگان در کاهش مصرف اسیدهای چرب اشباع (SFA) و افزایش مصرف اسیدهای چرب تک غیراشباع و اسیدهای چرب غیراشباع چندگانه، می تواند در یک رژیم غذایی سالم برای قلب قرار گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.